Ολυμπιακός: Ο Καμαρά επέκτεινε το συμβόλαιό του ως το 2024

Ανανεώσεων συνέχεια στον Ολυμπιακό, καθώς το πρωί της Παρασκευής (12/02) η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μαντί Καμαρά μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Ο μέσος από τη Γουινέα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, παίρνοντας σκυτάλη από τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Γιώργο Μασούρα και Ρούμπεν Σεμέδο.
Όπως αναφέρει το Sport24, τη φετινή σεζόν ο Καμαρά μετράει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας στην πορεία προς το 46ο πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαντί Καμαρά. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.
Ο Μαντί Καμαρά γεννήθηκε στο Ματάμ της Γουϊνέας στις 28 Φεβρουαρίου του 1997. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάντομπα, ενώ σε ηλικία 19 ετών πήρε μεταγραφή στην Αζαξιό. Στη γαλλική ομάδα παρέμεινε για δύο χρόνια, καθώς το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Λίγους μήνες αργότερα έγινε διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και πλέον μετράει 16 συμμετοχές με το εθνόσημο, έχοντας σκοράρει μία φορά.
Σε μόλις δυόμιση σεζόν ο Μαντί Καμαρά έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πανηγυρίζοντας πέρυσι την κατάκτηση του νταμπλ.