Ολυμπιακός: Εκτός οι Σα, Εμβιλά, Μπρούμα και Βαλμπουενά, μέσα οι Σωκράτης και Λαλά για Άρη

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε αποστολή με 21 παίκτες για το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη – Εκτός Βαλμπουενά, Εμβιλά και Σα και μέσα Σωκράτης και Λαλά…
Εκτός πλάνων για το Ολυμπιακός – Άρης είναι οι Σα, Εμβιλά, Μπρούμα, Βαλμπουενά και Ανδρούτσος (και φυσικά ο τραυματίας Αβραάμ) αλλά μέσα είναι οι Χολέμπας και Βρουσάι. Επίσης στην αποστολή είναι και ο Σωκράτης με τον Λαλά.
Μία εκτίμηση 11άδας είναι με: Κρίστινσον, Λαλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρα, Φορτούνης και Ελ Αραμπί.

Η ανακοίνωση – ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Η αποστολή για το ματς με τον Άρη. Από 21 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες του το απόγευμα της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (21:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Πηγή:www.gazzetta.gr