ΠΑΤΡΑ: Μόνον 299 παθολογικά περιστατικά σε μια μέρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Αγίου Ανδρέα» – Πόσοι νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία με κορονοϊό

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, χθες στην Κλινική Κορονοϊού νοσηλεύονταν 19 ασθενείς και 6 στη ΜΕΘ εκ των οποίων οι 4 με αναπνευστική μάσκα. Επίσης στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένας ασθενής με κορονοϊό στην Ψυχιατρική Κλινική και τα 3 παιδάκια στην Παιδιατρική Κλινική. Από το ίδιο νοσοκομείο χθες δόθηκαν 10 εξιτήρια.
Αντίστοιχα στον «Αγιο Ανδρέα» νοσηλεύονται 32 ασθενείς στην Κλινική Κορονοϊού και 1 στη ΜΕΘ.
«Οι εισαγωγές είναι κυρίως από την Πάτρα με εξαίρεση μεμονωμένα περιστατικά από την περιοχή της Ερυμάνθειας και του Λάππα. Μόνον τα 299 παθολογικά περιστατικά που πήγαν προχθές στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ”Αγίου Ανδρέα” που εφημέρευε δείχνουν ποια είναι η κατάσταση στην κοινότητα. Εμείς προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο και στη σημερινή μας συνεδρίαση στο Συντονιστικό όργανο θα πάρουμε αποφάσεις» μας είπε ο κ. Καρβέλης καλώντας για μία ακόμα φορά τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα.