Παναθηναϊκός: Τέσσερα νέα κρούσματα, προς αναβολή το ματς με το Περιστέρι

Ο προημιτελικός Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι οδηγείται προς αναβολή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες άλλοι τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν θετικοί στην covid-19!

Ο απόηχος του ντέρμπι στο ΣΕΦ καλά κρατεί. Όχι σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά σε ιατρικό. Την επομένη της επικράτησης επί του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορωνοϊού.

Με την αναμέτρηση πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ να οδηγείται σε αναβολή. Και σήμερα οι «πράσινοι», σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να προσθέσουν τέσσερα νέα κρούσματα covid-19. Ανάμεσά τους ένας αθλητής που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι και δύο παίκτες που είχαν χρόνο συμμετοχής!

Κάτι που σημαίνει ότι ο προημιτελικός της Τετάρτης (10/2) απέναντι στο Περιστέρι, στο ΟΑΚΑ, αναμένεται να αναβληθεί. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να επηρεάσει και τις άλλες αναμετρήσεις του Κυπέλλου, αφού η επιτροπή μελών του Κυπέλλου θα συνεδριάσει, προκειμένου να αποφασίσει την τύχη των άλλων τριών αγώνων.

Αυτή τη στιγμή, στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει η λύση της διεξαγωγής των άλλων αγώνων, αλλά να μη διεξαχθούν οι ημιτελικοί και φυσικά ο τελικός. Εξάλλου, ο Προμηθέας βρίσκεται ήδη στη Ρόδο για το αυριανό (9/2) με τον Κολοσσό, κάτι που αποτελεί ακόμη έναν παράγοντα προς τη διεξαγωγή των τριών προημιτελικών.