Ο Αντώνης Κουνάβης για την απώλεια του Νάσου Νασόπουλου

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πατρέων και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Αχαϊας Αντώνης Κουνάβης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η αναπάντεχη είδηση του αδόκητου χαμού του Νάσου Νασόπουλου σκόρπισε τη θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας, κυρίως σε όλους όσοι συμπορεύτηκαν μαζί του σε ακανθώδεις, πλην όμως γοητευτικές, διαδρομές στον ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο της ενημέρωσης.

Ο Σαρλ Ντε Γκολ συνήθιζε να λέει ότι τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από “αναντικατάστατους”. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι  αυτό το απόφθεγμα  θα επιβεβαιωθεί στην περίπτωση του Νάσου Νασόπουλου, που πρωτοπόρησε, τόλμησε ακόμη και στα στερνά της ζωής του να καινοτομήσει, κάνοντας την περιπέτεια του ερέθισμα για τους ομοιοπαθείς του, ώστε να βγουν να μιλήσουν κι αυτοί ανοικτά για το πρόβλημα τους.

Εκτός από τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια μου, εύχομαι στην οικογένεια του Νάσου Νασόπουλου και στους συνεργάτες του να οπλιστούν με δύναμη, κουράγιο και θάρρος, ώστε να τιμήσουν την παρακαταθήκη που τούς αφήνει, συνεχίζοντας να βαδίζουν με συνέπεια στον δρόμο που ο ίδιος χάραξε».