Να πάψετε ως νέος Μαυρογιαλούρος, να επιρρίπτετε τις ευθύνες σας σε άλλους

Καθημερινά στην δημοσιότητα αναδεικνύεται, η απουσία από τις συνοικίες της Πάτρας, η Δημοτική Αρχή Πελετίδη ακόμη και σε έργα χαμηλού κόστους που θα βελτίωναν την ζωή των κατοίκων.
Με αφορμή του ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας, ο πρόεδρος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», κατέθεσε την παρακάτω ερώτηση στον Δήμαρχο κ. Πελετίδη:
Κύριε Δήμαρχε,
Σε ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ σελ. 10) την Τετάρτη 3/2/2021, γίνεται αναφορά από τον πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου για την εγκατάλειψη που βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής από την απουσία παρεμβάσεων των Δημοτικών Αρχών της Πάτρας.
Παρόλο που βρίσκεστε στον Δήμο από το 2014 δυστυχώς, αυτά τα έξη χρόνια παρουσίας σας ήταν αρκετά, να έχετε προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες που αναμένουν οι συνδημότες μας, για την αντικατάσταση των αγωγών ύδρευσης, την βελτίωση του οδικού δικτύου και την αναμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων.
Πιθανόν τα έξι χιλιόμετρα απόσταση της συγκεκριμένης συνοικίας από το Δημαρχείο, να είναι πολύ μακριά για τον κύριο Πελετίδη και τους συνεργάτες του, που διατυμπανίζουν ότι η Πάτρα είναι ένα απέραντο εργοτάξιο.
Επειδή η Περιβόλα είναι συνοικία της Πάτρας και όχι π.χ. το Περιβολάκι στην Καλαμάτα, οφείλετε να μας γνωστοποιήσετε το χρονοδιάγραμμα και τα έργα που έχουν προγραμματιστεί για την συγκεκριμένη περιοχή.
Σας καλούμε σε πρώτη φάση ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», στην άμεση παρέμβασή σας για τη διαμόρφωση της πλατείας με την τοποθέτηση παιδικής χαράς που έχετε υποσχεθεί και να πάψετε ως νέος Μαυρογιαλούρος, να επιρρίπτετε τις ευθύνες σας σε άλλους.