ΦΩΤΟ: Εκδρομή και στην Πάτρα για τους οπαδούς του Ιωνικού, εν μέσω πανδημίας

Τα πράγματα έχουν μπλεχτεί αρκετά, και αυτό συνέβη πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ιωνικό. Μάλιστα ο λόγος που τα πράγματα είναι μπλεγμένα είναι ότι στο γήπεδο της Παναχαϊκής, βρέθηκαν 20-25 άτομα του Ιωνικού τα οποία παρακολούθησαν τον αγώνα των δύο ομάδων, κανονικά εν μέσω πανδημίας και μάλιστα με την Πάτρα να έχει τεθεί εδώ και λίγες μέρες σε σκληρό lockdown.

Μάλιστα αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά, καθώς οι φίλαθλοι του Ιωνικού είχαν ακολουθήσει την ομάδα τους και στο παιχνίδι του Ιωνικού με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Άλλωστε και εκεί ξέφυγαν τα πράγματα τότε, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια. Πάντως δεν είναι λογικό όλο αυτό που συμβαίνει, και μάλιστα αυτό που προκαλεί τρομερή εντύπωση σε όλους είναι, πως όλοι αυτοί που βρέθηκαν στο γήπεδο κατάφεραν και μπήκαν χωρίς να υπάρξει θέμα και δεύτερον πως παρουσιάστηκαν σαν διαπιστευμένοι.

Νομίζω ότι όλοι πλέον περιμένουμε τις επόμενες ώρες να δοθούν εξηγήσεις, έτσι ώστε να λυθεί το θέμα και να καταλάβουμε τι γίνεται, και πώς τελικά επιτρέπονται οι μετακινήσεις χωρίς να παρεμβαίνει κανένας.