Πυρά Κούγια κατά ΕΠΟ: «Εγκληματική οργάνωση, έχει φτάσει σε εξευτελιστικό σημείο»

Βόμβες από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ προς την ΕΠΟ, με αφορμή τα ανακληθέντα δελτία 10 ποδοσφαιριστών των Θεσσαλών

Θέση για την ενημέρωση από την Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ, η οποία προχώρησε στην ανάκληση των δελτίων των 10 ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν την ΑΕΛ τον Ιανουάριο, πήρε ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν φτάσαμε στο γήπεδο, μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος της Super League ο κύριος Μπουτσικάρης, με ενημέρωσε ότι του κοινοποιήθηκε μια απόφαση της ΕΙΜ που αναφέρει ότι ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών μας που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο.

Αυτό συνέβη επειδή δήθεν μια επιταγή που έληγε στις 19 Ιανουαρίου σφραγίστηκε μόλις χθες πριν κλείσουν οι τράπεζες. Η ΕΙΜ σήμερα το πρωί με έκτακτη συνεδρίαση ανακάλεσε τα δελτία. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα εξής. Πλέον οι επιταγές που αφορούν εταιρείες έχουν προθεσμία 75 ημέρων. Αφού η ΕΠΟ δεν τη σφράγισε στις 19/1 ποιος ο λόγος να συνεδριάσει εκτάκτως. Τώρα με κυβερνητική απόφαση έχουν συνέπεια αν δεν πληρωθούν εντός 75 ημερών.

Αυτό που ήθελαν ήταν να μην χρησιμοποιηθούν τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα, όλα αυτά είναι κινήσεις πανικού. Δεν περίμενα να φτάσει σε τόσο εξευτελιστικό σημείο η ΕΠΟ, αυτή η εγκληματική οργάνωση.

Η γραμματέα της επιτροπής η κ. Κοντού έχει ένα σύζυγο τον κ. Κουτσούκη οι οποίοι είναι γνωστοί του κ. Δέδε που έχει στενή σχέση με τον Γιάννη Παπαδόπουλο με τον οποίο είμαι σε αντιπαράθεση. Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση, χθες για πρώτη φορά δημοσιοποιήθηκε αυτό το γεγονός. Δεν περίμενα ότι θα τους πιάσει τέτοιος πανικός νόμιζαν ότι θα έρθουμε να διασυρθούμε. Το μόνο σίγουρο είναι η απόφαση αυτή θα καταρρεύσει στο διαιτητικό δικαστήριο».