Παναθηναϊκός: Στην αποστολή οι νέοι, στην ενδεκάδα Σανκαρέ, Νγκμπακοτό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο το βράδυ του Σαββάτου στο Περιστέρι και ο Λάζλο Μπόλονι συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τους Σανκαρέ, Νγκμπακοτό, Νιάς, με τους δύο πρώτους στην βασική ενδεκάδα η δοκιμή του Ρουμάνου τεχνικού

Με τα τρία νέα μεταγραφικά του αποκτήματα θα πάει στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το Τριφύλλι ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία του και ο Λάζλο Μπόλονι συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τους Γιουνούς Σανκαρέ, Γενί Νγκμπακοτό και Σεχ Νιάς, ο οποίος είχε μόλις μία προπόνηση με την νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Σκέφτεται για ενδεκάδα Σανκαρέ και Νγκμπακοτό!

Στην τελευταία δοκιμή, ο 68χρονος τεχνικός δοκίμασε τους: Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χατζηθεοδωρίδης, δεξί ο Μολό και Βέλεθ με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Σανκαρέ στην μεσαία γραμμή. Ιωαννίδης και Νγκμπακοτό στα άκρα και στην κορυφή ο Καρλίτος. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Λούκας Βιγιαφάνιες αλλά και ο Φεντερίκο Μακέντα.

Πηγή:www.gazzetta.gr