Καγκάβα: «Είμαι αποφασισμένος να ζήσω την πρόκληση με τον ΠΑΟΚ»

Ο Σίνζι Καγκάβα «έντυσε» το πρώτο του blog στην προσωπική του ιστοσελίδα με μια φωτογραφία από την παραλία της Θεσσαλονίκης και μιλάει για τις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ

Η διαδικτυακή πλατφόρμα DAZN θα μεταδίδει στην Ιαπωνία τους αγώνες του ΠΑΟΚ καθώς ο Σίνζι Καγκάβα παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλής αθλητές της χώρας και το ενδιαφέρον του κοινού είναι τεράστιο.

Μάλιστα ο Ιάπωνας σούπερ σταρ, που σήμερα (5/2) συμπληρώνει μια εβδομάδα στην Ελλάδα, δείχνει να απολαμβάνει τις πρώτες του ημέρες στη Θεσσαλονίκη και μοιράστηκε με τους συμπατριώτες του τις πρώτες στιγμές του στον «Δικέφαλο» και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ανέβασε o Καγκάβα στο προσωπικό του blog, μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις από την παρουσία του στην Ελλάδα και όπως τονίζει: «Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω και να ζήσω αυτή την πρόκληση με τον ΠΑΟΚ»!

Κάτω από το blog του υπάρχουν εκατοντάδες σχόλια από συμπατριώτες του, οι οποίοι του εύχονται καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Καγκάβα: «Είμαι αποφασισμένος να ζήσω την πρόκληση με τον ΠΑΟΚ»!

Πιο αναλυτικά ο Ιάπωνας σούπερ σταρ του «Δικεφάλου» αναφέρει:

«Πέρασε καιρός, γεια σε όλους. Είμαι ο Σίνζι Καγκάβα. Όπως γνωρίζεται, πήρα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Έκανα ήδη το ντεμπούτο μου και πλέον παλεύω σαν μέλος της ομάδας. Είχα αρκετά προβλήματα μέχρι να πάρω αυτή την απόφαση, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος, που το έκανα.

Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω και να ζήσω αυτή την πρόκληση περισσότερο από ό, τι μπορώ να φανταστώ. Θέλω να συνεχίσω να κοιτάζω μπροστά και να παλεύω για την πρόκληση που ξεκινά.

Έχω βιώσει πολλά πράγματα στη δεκαετή καριέρα μου στην Ευρώπη. Τους τελευταίους έξι μήνες, έκανα προπόνηση ατομικά χωρίς να ανήκω σε ομάδα. Ήταν μια περίοδος σκέψης για διάφορα ζητήματα, και πλέον τα συναισθήματά μου για το ποδόσφαιρο έχουν γίνει εντονότερα. Θέλω να το αποδείξω αυτό και στον αγωνιστικό χώρο με το παιχνίδι μου. Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε. Ας δουλέψουμε σκληρά μαζί».

Πηγή:www.gazzetta.gr