Τη Δευτέρα στη Λευκωσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Λευκωσία για συνομιλίες με τον Κύπριο πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, θα βρίσκεται τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο τον περαιτέρω συντονισμό Λευκωσίας – Αθηνών ενόψει και της άτυπης διάσκεψης που προτίθεται να συγκαλέσει ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Κύπριος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, αναφέρει σε γραπτή δήλωση πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Προσθέτει πως ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, «με στόχο τον περαιτέρω συντονισμό Λευκωσίας – Αθηνών ενόψει και της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης που προτίθεται να συγκαλέσει ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας θα παρακαθίσουν σε συνομιλίες, επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, σημειώνει ο κ. Κούσιος.

Ακολούθως, αναφέρει, ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον πρωθυπουργό Μητσοτάκη και τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας.