Κύπελλο ποδοσφαίρου: Σφραγίζονται τα πρώτα εισιτήρια για τους 8

To πρόγραμμα των ρεβάνς των πρώτων ζευγαριών του Κυπέλλου, ξεκινά σήμερα στις 15.00 με το Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αναμέτρηση των Ζωσιμάδων είχε λήξει ισόπαλη (2-2) και στο Περιστέρι θα σφραγιστεί το πρώτο εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στις 17.15, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Με το πρώτο ματς να έχει λήξει 3-0, ο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά.

Σ΄ ένα 4-4-2 αναμένεται να δούμε τους Κρίστινσον στο τέρμα και τους Χολέμπας, Μπα, Παπαδόπουλος και Ντρέγκερ στην άμυνα. Τιάγκο Σίλβα και Εμβιλά θα είναι στον άξονα με τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τους Χασάν – Κάιπερς στην κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη θα έχει κι αυτός… τυπικό ρόλο στο ματς με τη Λάρισα. Το πρώτο ματς είχε έρθει 5-0 για το «δικέφαλο του Βορρά» και καλείται στον Κάμπο να επιβεβαιώσει την αγωνιστική ανωτερότητά του από τον αντίπαλο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Σίντζι Καγκάβα στην αποστολή του ΠΑΟΚ, καθώς έκρινε ότι ο Ιάπωνας είναι σε θέση να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής με την «ασπρόμαυρη» φανέλα στη ρεβάνς του 5-0 επί της ΑΕΛ.

Εκτός αποστολής έμειναν για διαφορετικούς λόγους οι Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Ινγκασον, Ζ. Ζίβκοβιτς, Αούγκουστο, αλλά και Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος προφανώς και δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ουρουγουανού τεχνικού.

Πηγή:www.gazzetta.gr