ΑΕΚ: «Πρώτη» για Νταντσένκο-Κοσίδη, εκτός Λάτσι και Σβάρνας για Ριζούπολη

Νταντσένκο και Κοσίδης βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή της ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης – Προβλήματα τραυματισμών αφήνουν εκτός τους Λάτσι και Σβάρνα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (19:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη έχοντας βάλει τις βάσεις της πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου έπειτα από το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Στην αποστολή μπήκαν για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, ο Όλεγκ Νταντσένκο καθώς και ο 18χρονος επιθετικός Μιχάλης Κοσίδης που χθες υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Ο Λάτσι λόγω ενόχλησης στον δεξιό τετρακέφαλο μένει εκτός. Η μαγνητική δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό και το πρόβλημά του έχει να κάνει περισσότερο από κούραση και επιβάρυνση. Επίσης εκτός έμεινε και ο Σβάρνας, ο οποίος ένιωθε κι αυτός ενοχλήσεις στον τένοντα του δεξιού δικεφάλου. Ο Έλληνας στόπερ θα χρειαστεί λίγο περισσότερη προσοχή και θεραπεία καθώς μπορεί η μαγνητική να μην έδειξε κάποια ζημιά, αλλά η επιστροφή του θα εξαρτηθεί από το πως θα πάει η αποθεραπεία του.

Φυσικά εκτός έμειναν και οι Μιτάι, Μπακάκης και Μάνταλος, όπως αναμενόταν. Ο Μιτάι προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Άρη. Ο Μπακάκης ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο λόγω της θλάσης που έχει υποστεί, ενώ ο Μάνταλος έκανε και σήμερα ατομικό και θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες αν θα προλάβει να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο ανέτοιμος Τσιντώτας, όπως και οι Ινσούα και Λιβάια, οι οποίοι όπως είναι γνωστό δεν υπολογίζονται.

Στην αποστολή για τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Πηγή:www.gazzetta.gr