Χιλιάδες Τούρκοι συμμετέχουν σε συνέδρια του ΑΚΡ σε κλειστούς χώρους και ο Ερντογάν τους συγχαίρει!

“Προετοιμάζουμε τη χώρα μας για ένα λαμπρό μέλλον, σε πείσμα εκείνων που ήλπιζαν ότι θα παράπαιε η Τουρκία και ότι θα βυθιζόταν σε οικονομική κρίση”, είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε δηλώσεις του τη Δευτέρα.

“Οι μεταφορές και οι ενεργειακές επενδύσεις υψώνονται σε κάθε γωνιά της χώρας ως νέα σύμβολα της πολιτικής έργων και υπηρεσιών μας. Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα την εκστρατεία επενδύσεων μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Σεβόμαστε κάθε άποψη και ιδέα εφόσον δεν εμπλέκονται στην τρομοκρατία, την ανηθικότητα, τη διαστροφή και τη βία”, δήλωσε.

“Παρά τις τόσες και τόσες επιθέσεις που στοχοποιούν την ενότητα και τη σύμπνοια μας, το Έθνος μας βλέπει ακόμα το μέλλον του στο AK Parti και στη Συμμαχία του Λαού”, είπε.

 

 

 

Το θέμα όμως δεν κρύβεται στις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, που για άλλη μια φορά, προς τέρψη των κομματικών του υποστηρικτών και προς υπνωτισμό των ψηφοφόρων, ευλογεί τα γένια του.

Ο Ερντογάν, έκανε αυτές τις δηλώσεις, μέσω διαδικτυακής σύνδεσης με τα συνέδρια των νομαρχιακών επιτροπών των Αδάνων, της Αττάλειας, της Προύσας και της Μούλα. Αλλά μόνο εκείνος δεν ήταν παρ;vν. Διότι με τις δύο μεταλλάξεις του κορονοϊού να αρχίζουν να εισβάλουν με σφοδρότητα στις ευρωπαϊκές και όχι μόνο χώρες, το κόμμα του Ερντογάν, ανάγκασε τα μέλη του να δώσουν “φυσικό παρών” και όχι διαδικτυακό, στα συνέδρια, ωθώντας εκατοντάδες άτομα να βρεθούν σε κλειστούς χώρους.

Μάλιστα το απίστευτο του όλου περιστατικού είναι ότι ο Ερντογάν δηλώνει on camera πως είναι υπερήφανος για τα στελέχη του κόμματος, που παρευρέθησαν στα συνέδρια εν μέσω πανδημίας!