Και ο Λάμπρος Τάκης συντάσσεται με τον Βαγγέλη Λιόλιο

 

Τη συμπόρευση του με τον κύριο Λιόλιο ανακοίνωσε σήμερα ένας ακόμη άνθρωπος του μπάσκετ, προερχόμενος κι αυτός από τη Θεσσαλονίκη, τη μητρόπολη του Ελληνικού Μπάσκετ.

Ο λόγος για τον κύριο Λάμπρο Τάκη, διευθυντή σχολικής μονάδας,  μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΘ  και πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, ο οποίος προέβη στην παρακάτω δήλωση στο dwsepasa.gr :

Αγαπητοί φίλοι,

Με γνώμονα το καλό και την αναμόρφωση του μπάσκετ, θα ήθελα να ανακοινώσω με μεγάλη μου χαρά, ότι συμπορεύομαι με τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο, για τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου και τεχνοκρατικού μοντέλου οργάνωσης και λειτουργίας της Ε.Ο.Κ.

Το όραμα του κ. Λιόλιου για την αναδιάρθρωση και την εξέλιξη του μπάσκετ, καθώς και οι ρεαλιστικές του προτάσεις για την επίτευξή τους, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και για τον λόγο αυτό δηλώνω κι εγώ την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του, για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Είμαι έτοιμος να προσφέρω με την εμπειρία μου, στους τομείς που έχω ασχοληθεί με τα κοινά του μπάσκετ, με σκοπό τη βελτίωση και ουσιαστική ανάπτυξη του.

Πρέπει λοιπόν συγκροτημένα και με τη σοβαρότητα που αρμόζει, να κοιτάξουμε το μέλλον και να χτίσουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό μπάσκετ.

Με εκτίμηση,

Λάμπρος Τάκης