Στη φυλακή ο προπονητής για το βιασμό της ανήλικης αθλήτριας Ιστιοπλοΐας

Στις φυλακές θα οδηγηθεί ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας Ιστιοπλοΐας μετά από την πολύωρη απολογία σε ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Ο 38χρονος  στην 4ωρη απολογία του υποστήριξε και πάλι πως είχε σχέση με την ανήλικη επιβεβαιώνοντας περιστατικά που εκείνη έχει αναφέρει στην κατάθεσή της στις Αρχές.

Η διαφοροποίηση ήταν πως τοποθετεί τα περιστατικά ένα χρόνο αργότερα:

“Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ” φέρεται να είπε, ζητώντας να μπει στη φυλακή. “Να με στείλετε στη φυλακή, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια” φέρεται να υποστήριξε αναφερόμενος στην ηλικία του κοριτσιού.

Νέες δικογραφίες

Σύμφωνα με πληροφορίες στους εισαγγελείς έχουν διαβιβαστεί από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη οι καταγγελίες των ομοσπονδιών κωπηλασίας και πάλης, που και έχουν ανατεθεί στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζογλου που σχημάτισε δυο διαφορετικές δικογραφίες για τις υποθέσεις.

Παναγιώτης Στάθης