Το τρίτο ημίχρονο από την ισοπαλία της Παναχαϊκής με τον Καραϊσκάκη (2-2)

Νίκος Παπαδόπουλος: Με όλο τον σεβασμό προς τους αντιπάλους μας, προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα σε όλο το παιχνίδι και να βάλουμε γκολ όμως εν τέλει τα φάγαμε μόνοι μας. Δεν επιτρέπεται να τρως τέτοια γκολ σε αυτή την κατηγορία, πρέπει να μην κάνουμε τέτοια λάθη. Η προσπάθεια έχει γίνει όμως το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, και πρέπει τώρα να δώσουμε απαντήσεις από εδώ και πέρα. Μας στράβωσε το παιχνίδι από την αρχή, όμως βρήκαμε την απάντηση, και αυτό ξανά έγινε στο δεύτερο μέρος από λάθος δικό μας να δεχτούμε γκολ και πάλι να βρούμε λύση και σε αυτό, όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε και το παιχνίδι παρότι δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Έχουμε σίγουρα θέμα στο αμυντικό μας κομμάτι και αυτό πρέπει και θα το διορθώσουμε.

Βασίλης Αργυρίου: Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε με μια ιστορική ομάδα και μεγάλη όπως η Παναχαϊκή, ξέροντας επίσης ότι είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Παρόλα αυτά εμείς ήρθαμε εδώ να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και αυτό κάναμε. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και σε αυτό προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε μια νεανική ομάδα που προσπαθεί να βρει τα πατήματα της και θεωρώ ότι τα έχουμε βρει. Δίνω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτή την τρομερή προσπάθεια που έκαναν σήμερα.

Ανδρέας Δερμιτζάκης: Θεωρώ ότι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα έλεγα ότι είμαστε λιοντάρια. Είναι δύσκολα τα πράγματα επειδή το πρωτάθλημα είναι τέτοιο, μας δυσκολεύει ακόμη περισσότερο και εμάς. Επίσης πιστεύω ότι έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι, όμως δεν είχαμε τύχη. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς και αυτό βγήκε μέσα και στο γήπεδο.

Αλέξανδρος Αποστολόπουλος: Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και το πληρώσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά μετά και το γκολ στο τέλους του πρώτου ημιχρόνου, όμως και πάλι κυνηγούσαμε το σκορ. Είμαστε μεγάλη ομάδα και κοιτάμε μπροστά, θα παλέψουμε για την συνέχεια και όλα θα πάνε καλά.