Το τρίτο ημίχρονο από την νίκη της Παναχαϊκής επί του Ο.Φ. Ιεράπετρας (2-0)

Δημήτρης Ανάκογλου:Ξέραμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι υπομονής, για αυτό τον λόγο προσπαθήσαμε σιγά σιγά να βρούμε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όμως στο δεύτερο μέρος βρήκαμε τις ευκαιρίες και ήρθαν και τα γκολ. Πάντως πρέπει να κάνουμε υπομονή γιατί είναι ένα δύσκολο και ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Όμως είμαι σίγουρος ότι σιγά σιγά θα φαίνεται η δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε να βγάζουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο, και να γινόμαστε περισσότερο ομάδα μέσα από τα παιχνίδια. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, και ετοιμαζόμαστε για αυτό.

Νίκος Παπαδόπουλος: Αυτή η πρώτη νίκη σημαίνει καλή ψυχολογία και σου δίνει δύναμη για την συνέχεια. Σε αυτή την κατηγορία πρέπει να βγάζεις πείσμα και δύναμη στο γήπεδο για να κερδίσεις. Αυτό το είδαμε ακόμη καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο όπου ήρθαν και τα γκολ. Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ και πρέπει και όλοι οι παίκτες να έχουν φόρμα. Ο Αραβίδης δεν ξεκίνησε γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, όμως για αυτό τον λόγο μπήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και άλλαξε το παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για την Τετάρτη για να έρθουμε να πάρουμε και πάλι τους τρεις βαθμούς.

Μανώλης Παπατμαθαιάκης:Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τίς δύο ομάδες καθώς ερχομασταν από δύο ισοπαλίες, και έπρεπε να κερδίσουμε. Για το πέναλντι δεν έχω άποψη είναι μια αμφισβητούμενη φάση, αλλά θεωρώ ότι όλα κρίθηκαν στην φάση που πήρε κίτρινη κάρταο αμυντικός μας κι έπειτα στη φάση του πέναλτι ήρθε η κόκκινη που έκρινε το ματς. Νομίζω ότι είναι η απόφαση που κρίνει το παιχνίδι, και μένω πάνω σε αυτό. Εγώ θεωρώ ότι οι παίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά μέχρι το 60’ όμως μετά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας.

Γεώργιος Σμίλτος: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Θεωρώ ότι μέχρι το 50-55 το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, όμως σε εκείνο το σημείο ήρθε το γκολ και η αποβολή και τότε τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε όμως δεν τα καταφέραμε. Εγώ θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένα φαβορί στο πρωτάθλημα έτσι όπως είναι τα πράγματα