Super League 1: Δράση με ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στη μάχη του τίτλου

Η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Super League 1 ανοίγει το Σάββατο 23/1 με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ (15:00), Απόλλων Σμύρνης-Άρης (17:15) και Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (19:30) – Η συνέχεια είναι την Κυριακή 24/1 με τους αγώνες Ατρόμητος-Ολυμπιακός (15:00), ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος  και Παναιτωλικός-ΠΑΣ Λαμία (17:15) με αποκορύφωμα  (19:30) το ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ

Η δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει με το ντέρμπι των «Δικεφάλων»!

Η αυλαία της 18ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο 23/1 με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ (15:00), Απόλλων Σμύρνης – Άρης (17:15) και Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (19:30). Η συνέχεια είναι την Κυριακή 24/1 με τον αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός (15:00), συνεχίζεται με τα παιχνίδια των 17:15, Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος ΝΠΣ και Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία και το αποκορύφωμα είναι το βράδυ (19:30) με το ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ.

Ντέρμπι «Δικεφάλων» στο κυνήγι του τίτλου

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τούμπα σε ένα ντέρμπι με έντονο βαθμολογικό και όχι μόνο ενδιαφέρον!

Ο τρίτος στη βαθμολογία ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία στα ηνία, είναι αήττητος στα τρία τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, μετρώντας δύο νίκες απέναντι σε Βόλο και ΟΦΗ και μια ισοπαλία με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, στο δεύτερο ημίχρονο της οποίας έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του, συνέτριψε 5-0 την ΑΕΛ για το Κύπελλο.

Από την άλλη πλευρά η Ένωση με τον Μανόλο Χιμένεθ να επιστρέφει τρίτη φορά στον πάγκο, κατάφερε να πάρει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, στις τρεις από τις οποίες, μάλιστα, κράτησε και την εστία τους ανέπαφη. Αγαπημένο σκορ το 1-0, με το οποίο η ΑΕΚ επιβλήθηκε των Παναιτωλικού, Λαμία και Άρη, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου. Ως εκ τούτου, βρίσκεται στη δεύτερη θέση, εννιά βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και στην Τούμπα θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη μονοψήφια απόσταση από τους «ερυθρόλευκους» και να αφήσει πίσω τον ΠΑΟΚ.