Συντάξεις Φεβρουαρίου: Οι πληρωμές αρχίζουν την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου

Οι συντάξεις Φεβρουαρίου πληρώνονται από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ξεκινούν την Δευτέρα συγκεκριμένα, 25 Ιανουαρίου οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων. Ειδικότερα, από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου όλοι οι δικαιούχοι θα λάβουν τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με την διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία.

Σε ανακοίνωσή του ο e-ΕΦΚΑ αναφέρει αναλυτικά τις ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις:

Αναλυτικά:

      • Στις 25 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Δευτέρα, με βάση τη σημερινή απόφαση του ΕΦΚΑ θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
      • Στις 26 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
      • Στις 27 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
      • Στις 28 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.