Ο Μπέρνι Σάντερς έκανε όλο τον πλανήτη να μιλά για αυτόν και τώρα προωθεί στιλιστικά τον εαυτό του

Ο πιο σοσιαλιστής Δημοκρατικός Μπέρνι Σάντερς που έκανε τη διαφορά στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν καθώς εμφανίστηκε με casual εμφάνιση καιμάλλινα γάντια, αποφάσισε να αυτοδιαφημιστεί ανεβάζοντας τις μετοχές του…

Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post», στην ιστοσελίδα του, ο Μπέρνι διαθέτει προς πώληση φούτερ με λαιμόκοψη, αξίας 45 δολαρίων, που τον δείχνει να κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα φορώντας σπορ μπουφάν και μάλλινα γάντια.

bernie

 

Ο αντίπαλος του Τζο Μπάιντεν στη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών προκάλεσε χθες φρενίτιδα στο Twitter καθώς με το casual ντύσιμό του έγινε πηγή έμπνευσης για επικά memes. Για το λόγο αυτό, άδραξε την ευκαιρία και είπε να ενισχύσει τον κουμπαρά του κάνοντας διαφήμιση του εαυτού του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα πλεκτά γάντια που επίλεξε να βάλει στην ορκωμοσία Μπάιντεν λες και πήγαινε σε χιονοδρομικό κέντρο, δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στα social media.

Το γεγονός ότι παραβρέθηκε στην ορκωμοσία σαν να μην συνέβαινε, δηλαδή αντί να φορέσει κοστούμι ή παλτό, επίλεξε ένα σπορ μπουφάν, κάθισε στην καρέκλα έχοντας σταυρωμένα τα χέρια στο στήθος λες και περίμένε να τελειώσει η διαδικασία για να σηκωθεί να φύγει, έκαναν τους χρήστες στο Twitter να ανεβάζουν το ένα meme πίσω από το άλλο.

Ο Μπέρνι εμφανίστηκε με σκούρο χακί μπουφάν (και όχι με κοστούμι ή παλτό, όπως όλοι οι υπόλοιποι), τεράστια, μάλλινα γάντια με σχέδια και έναν κίτρινο φάκελο παραμάσχαλα.