(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: ”Ξέφραγο αμπέλι παρκαρίσματος ο μώλος της Αγίου Νικολάου” – Ο Αντώνης Κουνάβης στον ΣΚΑΙ 89,4

Στον ΣΚΑΙ 89,4 και τον Κωνσταντίνο Φλαμή μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Κουνάβης ο οποίος έθεσε το ζήτημα της άναρχης στάθμευσης αυτοκινήτων στο Μώλο της Αγίου Νικολάου. Όπως τόνισε πρόκειται για ένα ”ξεφραγο αμπέλι” όπου σταθμεύουν καθημερινά δεκάδες αυτοκίνητα που μετακινούνται καθημερινά στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, παραβιάζοντας απαγορεύσεις και σήμανση, κινούνται σε χώρους χωρίς τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Ακόμη και στη προβλήτα 4, που πριν έξι, περίπου, χρόνια είχε σημειωθεί το τραγικό δυστύχημα με τους τρεις νέους νεκρούς, βρίσκουν «χώρο» για στάθμευση ορισμένοι οδηγοί, χωρίς να υπολογίζουν τίποτε.
Κάτοικοι και φορείς της πόλης, εδώ και κάποια χρόνια διεκδίκησαν το θαλάσσιο μέτωπο και πρόσφατα αυτό αποδόθηκε στο Δήμο Πατρέων.

Η πόλη έχει πλέον την ευκαιρία να αξιοποιήσει μία μεγάλη έκταση 270 στρεμμάτων, δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα, που μπορεί όχι μόνο να αλλάξει όλη την παραλιακή ζώνη, αλλά και να δημιουργήσει προοπτικές ανάπτυξης σε μία περιοχή που μέχρι τώρα παραμένει αναξιοποίητη.

Ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Κουνάβης, απηύθυνε σχετικό ερώτημα στον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η δημοτική αρχή, προκειμένου να εκλείψει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.

Ο κ. Πελετίδης, στην απάντηση του, ανέφερε ότι το θέμα θα εξεταστεί από τη δημοτική αρχή, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακούστε το ηχητικό: