(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: «Πυρ» κατά Πανεπιστημιακής Αστυνομίας – Ο πρύτανης Χρ. Μπούρας και ο πρόεδρος υπαλλήλων ΕΛΑΣ Χ. Τσίτσικας στον ΣΚΑΪ 89,4

Φύλαξη Πανεπιστημίου Πατρών από αστυνομικούς ; Όχι από όλους
Διπλό όχι από τον πρύτανη του πανεπιστήμιου Πατρών Χρήστο Μπούρα για αστυνομικούς στην υπηρεσία της φύλαξης του ιδρύματος και στην λειτουργία όλων των εισόδων στο χώρο.

Ο Κος Μπούρας αποκάλυψε πως περιμένει , όχι για πολύ ακόμα, τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη να φτιάξει τον δρόμο που έχουν συμφωνήσει, προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση των κατοίκων της περιοχής σε κεντρικές αρτηρίες και μετά θα αφήσει σε λειτουργία μόνο τρεις από τις επτά εισόδους, ενώ θα αλλάξει και το ωράριο που επιτρέπεται η είσοδος, που σήμερα είναι μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε οι πόρτες να κλείνουν για όλους επτά το απόγευμα.

Ανακοίνωσε και την παραχώρηση έκτασης στο Ριγανόκαμπο, προκειμένου να δημιουργηθεί δημοτικό κυνοκομείο. Όχι και από τους αστυνομικούς υπαλλήλους Αχαΐας στην ανάληψη από την αστυνομία της φύλαξης του πανεπιστημίου Πατρών.

Μιλώντας στην εκπομπή ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Χάρης Τσίτσικας είπε, πως η παρουσία ένστολων συναδέλφων του σε χώρους του ιδρύματος θα προκαλέσει εντάσεις και θα δημιουργεί προβλήματα.

Κάλεσε τον Υπουργό τις χίλιες προσλήψεις να τις κάνει για την ενίσχυση της αστυνομίας και την φύλαξη των πανεπιστημίων να την αναλάβουν υπάλληλοι των ιδρυμάτων η εταιρείες φύλαξης.

Ακούστε τα ηχητικά αποσπάσματα…. από την εκπομπή Πολιτική Γυμναστική με τον Νίκο Ξανάλατο στον ΣΚΑΙ ΠΑΤΡΑΣ 89.4