Χανιά: Στην ανακρίτρια ο Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 54χρονης συντρόφου του

Στην ανακρίτρια Χανίων οδηγήθηκε, προκειμένου να απολογηθεί, ο 47χρονος Νορβηγός που κατηγορείται ότι σκότωσε με τη χρήση μαχαιριού την 54χρονη Ελληνίδα σύντροφό του, μέσα στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι στην περιοχή των Μεσκλών στα Χανιά.

Την υπεράσπιση του 47χρονου, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, έχει αναλάβει δικηγόρος που ορίστηκε από τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος, τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, 17 Ιανουαρίου, όταν βρέθηκε νεκρή η σύντροφός του, εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης, 19 Ιανουαρίου, μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος στην περιοχή των Λινοπεραμάτων Ηρακλείου, όπου συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση.

norvigos-xania-24

 

Ο Νορβηγός ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, αλλά υποστήριξε ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες για το έγκλημα που συγκλονίζει την Κρήτη«Δεν θυμάμαι τίποτα, εκτός από τα αίματα στο δωμάτιο», φέρεται να είπε σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Κρήτης. Ύστερα από μέρες που αναζητούνταν, τον βρήκαν το απόγευμα της Τρίτης μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος. Είχε φτάσει με αυτό έως το Ηράκλειο όταν διέφυγε από τα Χανιά.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr είχε προσπαθήσει να αλλοιώσει τα νούμερα της πινακίδας στο κεραμιδί ΙΧ μάρκας Ρeugeot προκειμένου να μην εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές που τον αναζητούσαν. Για το μοιραίο βράδυ ο Νορβηγός είπε πως είχαν πιει και οι δυο και πως είχαν προστριβές σαν ζευγάρι, αλλά δεν ήθελε να σκοτώσει την 54χρονη.

Φωτογραφία: zarpanews.gr