ΠΑΤΡΑ: Καταναλωτές ξεχύθηκαν στους εμπορικούς δρόμους – Ενθουσιασμός μεν, αλλά και μεγάλες ουρές με καταναλωτές στο τσουχτερό κρύο

Χιλιάδες καταναλωτές ξεχύθηκαν χθες στους εμπορικούς δρόμους της Πάτρας, στην πρεμιέρα των καταστημάτων, προκειμένου να εκμεταλλευθούν τις μεγάλες εκπτώσεις σε πολλά προϊόντα.
Η αγορά άνοιξε με ενθουσιασμό αλλά οι κανόνες θα πρέπει να τηρούνται, με μάσκες, αποστάσεις και συγκεκριμένο αριθμό πελατών ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
Στο κέντρο της Πάτρας, η κίνηση χθες μέχρι και αργά το μεσημέρι ήταν έντονη, ενώ σε πολλά εμπορικά, κυρίως καταστήματα πολυεθνικών, παρατηρήθηκαν μεγάλες ουρές με καταναλωτές που περίμεναν υπομονετικά μέσα στο τσουχτερό κρύο για να μπουν και να κάνουν τα ψώνια τους.
Η χθεσινή εικόνα του εμπορικού κέντρου, απέδειξε ότι όσο καλά κι αν λειτουργεί ένα e-shop εμπορικής επιχείρησης, το φυσικό κατάστημα δεν μπορεί να υποκατασταθεί. Ειδικά σε κάποιους κλάδους του εμπορίου, όπως η ένδυση και η υπόδηση, είναι αναγκαία η παρουσία του πελάτη, προκειμένου να δει από κοντά και να δοκιμάσει το προϊόν που θέλει να αγοράσει.
Η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους. Αστυνομικοί του 1ου ΑΤ πραγματοποίησαν περιπολία στην αγορά της οδού Ελληνος Στρατιώτου στην περιοχή της Αγίας Σοφίας και περιορίστηκαν σε συστάσεις.