ΠΑΟΚ: Χωρίς Σφιντέρσκι εναντίον της ΑΕΛ για το Κύπελλο

O Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ έμεινε εκτός αποστολής, λόγω ίωσης, για τον πρώτο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ για την 6η φάση του κυπέλλου Ελλάδας

Την ώρα που τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό τον εμφανίζουν ως βασικό μεταγραφικό στόχο της Μπολόνια, ο Κάρολ Σφιντέρσκι θα απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ για το θεσμό του Κυπέλλου. H ίωση, όπως και για τον Νινούα, είναι ο λόγος που ο Πολωνός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής.

Ο «Δικέφαλος» θα υποδεχθεί την Τετάρτη (20.01, 17:15) την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας με τους περισσότερους βασικούς να είναι στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος άφησε εκτός και τους Κρέσπο, Εσίτι και Τσόλακ.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η δεύτερη και τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς είχε δύο μέρη. Αρχικά είχε να κάνει με την ενεργοποίηση των παικτών και στη συνέχεια με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα.

Οι Νίκα Νινούα και Κάρολ Σφιντέρσκι ταλαιπωρούνται από ίωση και έμειναν εκτός αποστολής, όπως κι ο τραυματίας Ενέα Μιχάι που συνεχίζει θεραπείες».

Αναλυτικά οι παίκτες που θα είχε στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ, Κούτσιας.