(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Στα “Πρόσωπα της Χρονιάς”…οι πρωταγωνιστές της Πλατείας Καλλιπάτειρας

Με συλλογικό αγώνα, ήθος, αφοσίωση, επιχειρήματα, νομιμότητα, επιμονή και πίστη καταφέραμε να γίνει ο κοινός στόχος, το όραμα 150 και πλέον οικογενειών, πράξη. Κατορθώσαμε η Πλατεία Καλλιπάτειρας να μην γίνει τσιμέντο αλλά να παραδοθεί στα παιδιά μας, στους πολίτες της πόλης μας, στις επόμενες γενιές. Ίσως είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που συνασπίζονται παρατάξεις, ενεργοί πολίτες και συλλογικότητες με κοινό στόχο και διάρκεια.

Ευχαριστούμε τους συντελεστές του Θεσμού “Πρόσωπα της Χρονιάς”. Επίσης, όλους όσοι πίστεψαν σε εμάς και μας υποστήριξαν από την αρχή αυτού του αγώνα, ο οποίος, αν και έγινε για το αυτονόητο, δεν ήταν πάντα στρωμένος με ρόδα.
Ευελπιστούμε το αποτύπωμά μας να μείνει ανεξίτηλο και ζωντανό, να αποτελέσει πυξίδα και έμπνευση και για άλλους συμπολίτες μας, προκειμένου να σώζονται κοινόχρηστοι και πράσινοι ανοιχτοί χώροι, ο ένας μετά τον άλλο. Διότι όλοι ανεξαιρέτως αξίζουμε να απολαμβάνουμε το δικαίωμα σε μια ποιοτική ζωή.

Παραμένουμε στη διάθεσή όλων όσοι έχουν κοινό σκοπό και όραμα με εμάς, ώστε να γιγαντωθεί το “κίνημα της πλατείας”, για να αποτελέσει η πόλη μας ένα πρότυπο πόλης