Αναλυτής του ESPN τα… χώνει στον Αντετοκούνμπο: «Που είναι ο Γιάννης;»

O Τζέι Ουίλιαμς, άλλοτε μέλος των Σικάγο και Μπουλς και νυν μέλος του ESPN, τα.. έχωσε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά την ήττα των Μπακς από τους Νετς

Ο Τζέι Ουίλιαμς δεν κρατήθηκε, μιλώντας στην εκπομπή του ESPN «Get Up». Η αναφορά του παρουσιαστή Μάικ Γκρίνμπεργκ για την αναμέτρηση των Νετς και των Μπακς έφερε ένα απίστευτο ξέσπασμα από τον άλλοτε παίκτη των Σικάγο Μπουλς (75 αγώνες, προτού τραυματιστεί και αναγκαστεί να αποσυρθεί).

Ο Ουίλιαμς τα… έχωσε στον Giannis, όχι μόνο επειδή δεν πήρε την τελευταία επίθεση των Μπακς, αλλά και για το γεγονός ότι ως ο καλύτερος αμυντικός του ΝΒΑ δεν ανέλαβε το μαρκάρισμα του Κέβιν Ντουράντ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πού είναι ο Γιάννης; Αυτό το ερώτημα έχω. Δεν με ενδιαφέρει πλέον τι κάνουν οι Μπακς στην κανονική περίοδο. Είχαν το καλύτερο ρεκόρ για δύο σερί χρόνια. Με ενδιαφέρει ότι ο Γιάννης, ο κορυφαίος αμυντικός του ΝΒΑ, δεν μάρκαρε τον Κέβιν Ντουράντ στο φινάλε του αγώνα. Αυτό το ματσάρισμα θέλουν να δουν όλοι. Όλοι μετά το τέλος της σεζόν, μιλούσαν απαξιωτικά και έλεγαν για το γεγονός πως ο Γιάννης δεν μαρκάρει τους αντίπαλους καλύτερους παίκτες.

Επίσης, στο φινάλε των αγώνων έχω βαρεθεί να βλέπω τον Γιάννη να είναι το “καλό παιδί”. Έχουμε δει την μεταμόρφωση ανθρώπων όπως ο Ντουράντ ή ο Λεμπρόν, που έγιναν οι “κακοί”. Ζητούν την μπάλα μέσα στο παιχνίδι.

Ο κόουτς “Μπαντ” στην τελευταία φάση σχεδίασε ένα σύστημα για τον Κρις Μίντλετον. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Αμερική, που παίρνει 45 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, ο Γιάννης, έχει έρθει η ώρα να πει: “Όχι κόουτς Μπαντ. Δώσε μου την αναθεματισμένη μπάλα. Ήρθε η ώρα να τελειώσω εγώ το παιχνίδι, όπως ξέρω να το κάνω”. Αυτό περίμενα χθες βράδυ, βλέποντας το ματς Νετς – Μπακς».

Πηγή:www.gazzetta.gr