Δήμαρχε του ΚΚΕ με το κόκκινο φασισμό και με χοντροκομμένα ψέματα πολιτεύεσθε

 

 … Γιατί για την απαλλαγή Δημοτικών Τελών, έχουν εγκριθεί ΜΟΝΟΝ περί τα 70 νοικοκυριά στο Δήμο Πατρέων και στην ΔΕΥΑΠ περίπου ΜΟΝΟΝ τα 900 υδρόμετρα ενώ όπως γράφετε στον Αντιπεριφερειάρχη Χ. Μπονάνο βιώνουν στη Πάτρα 6.000 άπορες οικογένειες δικαιούχες του ΚΕΑ ;

Υπάρχουν και τους ξέρετε και τότε γιατί δεν τους εντάσσετε στις ευνοϊκές αποφάσεις του Δήμου Πατρέων, για μείωση στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και νερού ;

Αποκαλυπτικός ήταν ο σύντροφος του ΚΚΕ πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, για τον εμπαιγμό που βιώνουν 6.000 άπορες οικογένειες δικαιούχες του ΚΕΑ, οι οποίες δεν έχουν ενημέρωση να ενταχθούν στις ευνοϊκές αποφάσεις του Δήμου Πατρέων, για μείωση στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και νερού.

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΕΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΘΕ

Η απορία που γεννάται από την επιστολή είναι, ότι παρόλο που ο πρόεδρος κάνει αναφορά για τόσες πολλές δικαιούχες οικογένειες, δεν συνάδουν, τόσο με τα αντίστοιχα νοικοκυριά για απαλλαγή από τα Δημοτικά Τέλη στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, όσο και την ένταξή τους στην ευνοϊκή τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΠ.

Με την παρούσα ερώτηση θα ήθελα να μας γνωρίσετε:

Ø  Τον ακριβή αριθμό των αιτούντων και εγκεκριμένων απαλλαγής από τη χρέωση σε Δημοτικά Τέλη για το έτος 2020, άπορων οικογενειών στο Δήμο Πατρέων και δικαιούχων ΚΕΑ.

Ø   Τον αριθμό των Υδρομέτρων που έχουν εγκριθεί από την ΔΕΥΑΠ, για ένταξή τους στο Κοινωνικό τιμολόγιο ως δικαιούχους του ΚΕΑ για το 2020.

Ø   Αληθεύει η πληροφορία ότι για την απαλλαγή Δημοτικών Τελών, έχουν εγκριθεί περί τα 70 νοικοκυριά στο Δήμο Πατρέων και στην ΔΕΥΑΠ περίπου τα 900 υδρόμετρα;.

Ø    Που οφείλεται αυτή η αριθμητική αναντιστοιχία μεταξύ δικαιούχων ΚΕΑ σύμφωνα με την αναφορά του προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού και των αντίστοιχων υπηρεσιών;

Ελπίζουμε τις απαντήσεις σας, να δώσετε και δημόσια στον Πατραϊκό λαό για να ενημερωθούν και να συγκρίνουν μεταξύ λόγων και πράξεων της Δημοτικής Αρχής, στην στήριξη άπορων οικογενειών.

 

Παρέμβαση Νίκου Νικολόπουλου