Δεύτερη και τελευταία; Επανεκκίνηση

Επιτέλους έφτασε η στιγμή να ανοίξουμε και πάλι τα καταστήματά μας!!

Το λιανεμπόριο είναι και πάλι εδώ, ζωντανό!!

Ο Σύλλογος μας και κατά την διάρκεια αυτού του δεύτερου lockdown έδωσε σκληρές, καθημερινές και επίπονες μάχες προς όλα τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Επιτέλους οι καθημερινές πιέσεις μας, καθώς και οι τεκμηριωμένες, λογικές και εφαρμόσιμες προτάσεις που προτείναμε τόσο εμείς σαν Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας όσο και η Ομοσπονδία μας απέδωσαν καρπούς. Μετά την ανακοίνωση των μέτρων της κυβέρνησης, την  ερχόμενη Δευτέρα θα ανοίξουμε και πάλι τις πόρτες μας για  το αγοραστικό κοινό!!

Γυρίζουμε σελίδα και συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε!!

Είμαστε καθόλα έτοιμοι, τηρούμε τα προβλεπόμενα μέτρα και θέλουμε και από τους καταναλωτές να τηρήσουν απαρέγκλιτα τους κανόνες υγιεινής, τις αποστάσεις και οτιδήποτε προστάζει το πρωτόκολλο για την αποφυγή μετάδοσης του ιού, έτσι ώστε να λειτουργήσει εύρυθμα η αγορά. Υπενθυμίζουμε πως τα μικρά μαγαζιά ποτέ δεν αποτέλεσαν απειλή μετάδοσης του covid19 σύμφωνα και με δήλωση του κ.κ Πρωθυπουργού μας.

Από την ερχόμενη Δευτέρα  στηρίζουμε όλοι τα τοπικά καταστήματα, που ανοίγουν ακριβώς την περίοδο των εκπτώσεων και για αυτό ακριβώς το λόγο,  έχουν ετοιμάσει γενναίες εκπτώσεις!!

Μη ξεχνάμε στηρίζοντας την τοπική οικονομία τα χρήματα επιστρέφουν και πάλι σε εσάς !!

Όλοι μαζί να δώσουμε και πάλι ζωή στο λιανεμπόριο, στις επιχειρήσεις μας και στην πόλη μας!!

Όλοι μαζί, τηρούμε τους κανόνες και στηρίζουμε την τοπική αγορά του Δήμου μας!!

Αγαπητοί συνάδελφοι μην ξεχνάτε, μιλάμε για μερική δικαίωση. Επόμενος μεγάλος στόχος είναι να ανοίξει όλη η επιχειρηματικότητα και να δοθούν σε όλους γενναίες αποζημιώσεις και όχι ψίχουλα !!

 

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 

 

 

 

 

το Προεδρείο