ΒΙΝΤΕΟ: Το τρίτο ημίχρονο της ισοπαλίας ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Τρίκαλα (1-1):

Από την πλευρά των Τρικάλων:

Απόστολος Χαραλαμπίδης: Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο άρχισε μουδιασμένα για τους παίκτες μου, όμως έπειτα από τα πρώτα είκοσι λεπτά και μετά το γκολ των γηπεδούχων επιστρέψαμε δυναμικά στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί και θα μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι βάση των ευκαιριών που δημιουργήσαμε το αποτέλεσμα μας αδικεί. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και μέσα από τους αγώνες θα ξεκαθαρίσουν σιγά σιγά και οι στόχοι μας.

Βασίλης Ευθυμίου: Να ευχηθώ και εγώ αρχικά να έχουμε μια καλή χρονιά και όλα να πάνε καλά. Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αν και δεν ξεκινήσαμε καλά. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό όμως και επιστρέψαμε. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα την δεδομένη χρονική στιγμή με όλα όσα περνάμε. Παρόλα αυτά στα του αγώνα, το πίστευα ότι μπορώ να σκοράρω και ταυτόχρονα ότι μπορούμε να ισοφαρίσουμε. Πλέον κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και συνεχίζουμε.

Από την πλευρά της Παναχαϊκής:

Νίκος Παπαδόπουλος:  Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου να έχουμε καλή χρονιά και όλα να πάνε καλά. Στα του αγώνα τώρα, υπήρχε ένα ανεξήγητο άγχος στους παίκτες μου το οποίο υπήρχε σε όλη  την διάρκεια του παιχνιδιού. Όλες οι αλλαγές, πλην του Μπάτροβιτς που χτύπησε και θα δούμε τις επόμενες μέρες την σοβαρότητα της κατάστασης, έγιναν για λόγους τακτικής και μόνο. Πάντως δεν χρειάζεται απογοήτευση, γιατί το πρωτάθλημα το κερδίζεις στο τέλος, έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μας.

ΑλκιβιάδηςΜαρκοπουλιώτης: Αρχικά είμαστε χαρούμενοι όλοι που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και θα μπορέσουμε να παίξουμε, κάτι που τόσο καιρό μας έχει λείψει αρκετά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην αρχή όμως δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τους τρείς βαθμούς. Δεν θεωρώ ότι βγήκε κούραση απλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την νίκη. Θα διορθώσουμε τα λάθη μας, και πλέον επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι.