Συγκλονιστικός Χασάν: «Μου είχαν πει να μην κάνω καμία άσκηση, ήμουν σίγουρος πως θα επιστρέψω»

Ο Αχμέντ Χασάν όντας και συγκινημένος αλλά και χαρούμενος για την επάνοδό του με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετά την περιπέτεια της υγείας του μίλησε για το τι πέρασε το προηγούμενο διάστημα

Ο 27χρονος παίκτης μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, δίνοντας μαθήματα ζωής και επισημαίνοντας τις δυσκολίες που πέρασε. Όπως τόνισε στις δηλώσεις του, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού, είπε μεταξύ άλλων στη NOVA για:

Τις δυσκολίες που είχε και την επιστροφή του: Πραγματικά δεν ήταν εύκολο. Ήμουν έξω για σχεδόν δύο μήνες. Μου είχαν πει οι γιατροί να μην κάνω καμία είδους άθληση και άσκηση. Ούτε καν στο σπίτι μου. Χρειαζόμουν χρόνο. Όταν γύρισα τρεις μέρες πριν την ΑΕΚ είπα στον προπονητή μου πως είμαι έτοιμος. Η θέλησή μου και το κίνητρό μου με βοηθούν πολύ. Νιώθω καλύτερα μέρα με τη μέρα.

Το ενδιαφέρον του κόσμου και τη συνέχεια: Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Τα μηνύματα συμπαράστασης και η ανησυχία του κόσμου με έκαναν χαρούμενο. Ήμουν σίγουρος πως θα επιστρέψω. Κανείς δεν περιμένει κάτι τέτοιο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή. Πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε μας στιγμή. Πρέπει να είμαστε ευγνώμωνες για την κάθε μέρα που ζούμε.

Πηγή:www.gazzetta.gr