Περιμένει την απόφαση του Σωκράτη ο Ολυμπιακός

Ανοικτά φαίνεται πως είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που ο Έλληνας στόπερ είναι στην υπό παραχώρηση λίστα της Άρσεναλ, είναι λογικό να ασχοληθούν και οι Πειραιώτες με την περίπτωσή του.

Σημαντικό ρόλο στο θέμα του 33χρονου άσου φαίνεται πως παίζει η παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη και του Αβραάμ Παπαδόπουλου στους «ερυθρόλευκους».

Αυτή τη στιγμή ο Παπασταθόπουλος φαίνεται πως περιμένει την αντίδραση της Λίβερπουλ και αν ο Κλοπ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί τη διετία 2013-2015 θα προχωρήσει για την απόκτησή του.

Ενδιαφέρον, επίσης, για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει η Μπέτις και η Τζένοα, η οποία μάλιστα έχει προχωρήσει και στο επίσημο κομμάτι της ιστορίας.

Πρέπει να αναφέρουμε πως για να γίνει κίνηση για στόπερ στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από τους υπάρχοντες.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Σισέ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος και η ενδεχόμενη έλευση οποιουδήποτε παίκτη θα δημιουργήσει… συμφόρηση στη συγκεκριμένη θέση.

Υπήρξε ενδιαφέρον για τον Σισέ από τη Νις, αλλά όχι δεν έχει προχωρήσει περισσότερο το θέμα. Και η οποιαδήποτε κουβέντα για τον Σεμέδο φαίνεται πως αφορά το καλοκαίρι και όχι άμεσα.

Πηγή: sport-fm.gr