Κρήτη: Το “ευχαριστώ” των γονιών της Μάγιας σε όσους βοήθησαν στον εντοπισμό της

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουν οι γονείς της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου, η οποία αγνοείτο, και βρέθηκε τελικά χθες το πρωί, μετά από 8 ημέρες αγωνίας. Η Μάγια εντοπίστηκε σε χωριό του Ηρακλείου και είναι καλά στην υγεία της.
Η 17χρονη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου, οπότε και είχε πει στον πατέρα της ότι θα έκανε βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου.
Από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής, μέχρι χθες που εντοπίστηκε, όπως γράφει το ekriti, μαζί με άνδρα αλλοδαπής καταγωγής, βάζοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειάς της.
Ο Γιώργος και η Παπάτυα Παπαδοπούλου θέλησαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι βοήθησαν στις έρευνες και τους στήριξαν όλες αυτές τις ημέρες μέσα από το παρακάτω κείμενο:
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους βοήθησαν στην ανεύρεση της Μάγιας. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου για την άμεση επικοινωνία μαζί μας αλλά και τις ενέργειες που έκανε. Ευχαριστώ τον ιδιωτικό ερευνητή Βαγγέλη Κοκολογιάννη για την πολύτιμη προσφορά του. Τα ΜΜΕ που με σοβαρότητα κάλυψαν το ζήτημα. Την κ. Πέγκυ Αποστολάκη για τον σχεδιασμό της έγχρωμης αφίσας. Τις επιχειρήσεις SpGraphics και Vision Group για τις αφίσες που εκτυπώσανε. Το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης – Σαντορίνης για την έμπρακτή του αλληλεγγύη. Τους γνωστούς και άγνωστους που μας έστειλαν κρίσιμες πληροφορίες. Τον λαό της Κρήτης και κυρίως του Ηρακλείου για την ανιδιοτελή στήριξή του. Σε προσωπικό επίπεδο, ο αγώνας που κάναμε ως οικογένεια δεν θα ήταν ο ίδιος αν δεν είχαμε τις οικογένειες που φρόντισαν τον γιο μας σαν δικό τους παιδί αυτές τι μέρες. Πάνω απ’ όλα όμως η δοκιμασία αυτή απέδειξε ότι η αληθινή φιλία είναι ανεκτίμητη αξία. Φίλοι, σας αγαπάμε πραγματικά.
Οι γονείς της Μάγιας,
Παπάτυα & Γιώργος