Survivor: Πώς καπνίζουν οι παίκτες – Τα μυστήρια πλάνα της Κάτιας με τσιγάρο

Μπορεί το μέλλον της Κάτιας Ταραμπάνκο στο “Survivor 4” να είναι αβέβαιο και να συζητιέται έντονα το τι μέλλει γενέσθαι με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ωστόσο, το όνομα του νεαρού μοντέλου συζητιέται και για έναν ακόμη λόγο: πλάνα της παίκτριας τη δείχνουν να καπνίζει στην καλύβα.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου καρέ της Κάτιας, στα οποία κάθεται στην καλύβα των Διασήμων με τους συμπαίκτες της και κρατά κάτι που μοιάζει με τσιγάρο.

Το πλάνο δημιουργεί ερωτηματικά για το αν η παίκτρια όντως καπνίζει, κάτι που αν ισχύει εκθέτει την παραγωγή του ριάλιτι. Σε άλλο πλάνο, η Κάτια δίνει στον Αλέξη Παππά ένα καλαμάκι που βρήκε στην παραλία, με πολλούς να αναφέρουν ότι πρόκειται για αντιπερισπασμό.

Τι λέει η νικήτρια του πρώτου Survivor

Η νικήτρια του πρώτου Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, επικοινώνησε με την εκπομπή “Ευτυχείτε” που πρόβαλε τα μυστήρια πλάνα της Κάτιας και αποκάλυψε πώς καπνίζουν στο ριάλιτι επιβίωσης, τι έκανε εκείνη ως καπνίστρια όταν συμμετείχε στο παιχνίδι, αλλά και ποιους παίκτες υποστηρίζει.

“Δεν καπνίζουν στο Survivor. Απλώς οι καπνιστές βρίσκουν άλλους τρόπους, το έκανα κι εγώ. Ήμουν η πρώτη που το έκανα. Εγώ έκοβα χλωρά φύλλα από δέντρα, έπαιρνα τα ξερά, τα έτριβα μέσα στο χλωρό φύλλο, τα έστριβα και έπαιρνα ένα καρβουνάκι από τη φωτιά και άναβα το “τσιγάρο”. Το καπνίζαμε γύρω γύρω όσοι ήμασταν καπνιστές. Τσιγάρα δεν είχαμε”, δήλωσε η πρώτη νικήτρια του Survivor.

Σχετικά με τα πλάνα της Κάτιας Ταραμπάνκο, είπε: “Μπορεί να έχει πάρει καλαμάκι από μια καλαμιά, να έχει τρίψει μέσα φύλλα και να το έχει ανάψει. Όταν είσαι μανιώδης καπνιστής, μπορείς να βρεις χίλιους τρόπους. Εμένα, προσωπικά, μου έλειπε πιο πολύ το τσιγάρο, παρά το φαγητό”.

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου εξέφρασε την υποστήριξή της στην Κάτια και τον Τριαντάφυλλο.