Ολυμπιακός-Βιλερμπάν: Χρειάζεται το σερί, για να χτίσει μομέντουμ… playoffs

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βιλερμπάν (21:30, NS1) για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Η διοργάνωση προχωράει και περιθώρια για πολύ σκέψη δεν υπάρχει. Οι ομάδες κάνουν το καλύτερο που μπορούν, για να ανέβουν στην βαθμολογία και αυτό είναι προφανές.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αγωνιστεί με τον Χάρισον, ο οποίος επιστρέφει, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάρτιν, ο οποίος δεν έχει προπονηθεί και συνεχίζει να πονάει. Ο Κώστας Παπανικολάου συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Ο Ολυμπιακός έχει χτίσει ένα μικρό σερί με τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλει με την επιστροφή στο ΣΕΦ να το συνεχίσει και να μπει για τα καλά στην 8άδα. Μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύονται να χτίσουν ένα μομέντουμ για την ομάδα τους και αυτός είναι ο στόχος. Η θέση της Βιλερμπάν δεν ξεγελά κανέναν και όπως παραδέχτηκε ο Έλληνας κόουτς, οι Γάλλοι μπορούν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε, όπως και το αντίθετο.

Από την πλευρά της η Βιλεμπάν έχει τέσσερις σερί ήττες και θα ήθελε να βγάλει αντίδραση. Έχει ταλέντο, αλλά τα αποτελέσματα της δεν είναι αυτά που περίμεναν όλοι, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να αγνοήσει ότι έχει πάρει μερικές σπουδαίες νίκες.