ΑΕΚ: Πρόβλημα και με Ανσαριφάρντ ενόψει ΠΑΟΚ

Εκτός από τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τον Άρη

Ο Ιρανός επιθετικός της ΑΕΚ δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής καθώς υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική. Ο Ανσαριφάρντ θα δώσει μάχη για να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τον Νεντελτσιάρου, για τον Ρουμάνο στόπερ υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση, ωστόσο αυτό θα φανεί από τη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί αργότερα το απόγευμα.

Οι κιτρινόμαυροι πλέον με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το τρία στα τρία με μηδέν παθητικό, στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Εκτός από τα προβλήματα με τους Νεντελτσιάρου και Ανσαριφάρντ, ο Τσιγκρίνσκι συνέχισε από την πλευρά του ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό που τον άφησαν εκτός από την αναμέτρηση με τον Άρη.

Οι παίκτες της Ένωσης θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 και έπειτα ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Πηγή:www.gazzetta.gr