Η Δημοτική Αρχή αγωνίζεται να μη φορτωθεί στο λαό της Πάτρας το κόστος συντήρησης και λειτουργίας του φράγματος Πείρου – Παραπείρου

advertisement

Σχόλιο του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη,

για τις δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών

Κ. Καραμανλή για το φράγμα Πείρου – Παραπείρου

 

Η Δημοτική Αρχή αγωνίστηκε και αγωνίζεται να μη φορτωθεί στο λαό της Πάτρας, αλλά και της Δυτικής Αχαΐας και του Ερυμάνθου, το κόστος συντήρησης και λειτουργίας του φράγματος Πείρου – Παραπείρου, που ανέρχεται ετησίως στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό μέχρι σήμερα έχει γίνει κατορθωτό και για τα 5 επόμενα χρόνια ο λαός των τριών (3) Δήμων θα γλιτώσει 20 εκατομμύρια ευρώ. Είναι επιτυχία να μην επιβαρυνθούν εκ νέου για το νερό που θα φτάνει στο διυλιστήριο της Πάτρας και στις δεξαμενές των γειτονικών Δήμων.

Χάρη στους αγώνες μας, διασφαλίστηκαν όλα τα παραπάνω. Σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Όταν το δίκιο είναι με το μέρος μας, θα ξεπερνάμε συνεχώς εμπόδια που θα παρουσιάζονται

Be the first to comment on "Η Δημοτική Αρχή αγωνίζεται να μη φορτωθεί στο λαό της Πάτρας το κόστος συντήρησης και λειτουργίας του φράγματος Πείρου – Παραπείρου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.