Ίνγκασον: «Μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Σβέριρ Ίνγκασον υποστηρίζει πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μπορεί να πάρει τη νίκη έχοντας απέναντί τον Ολυμπιακό

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό απόψε στην Τούμπα εξέφρασε ο Σβέριρ Ίνγκασον μιλώντας στην κάμερα της NOVA. Ο Σουηδός άσος υποστήριξε πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν φοβάται καμία ομάδα και πρόσθεσε:

«Δε φοβόμαστε κανέναν, ξέρουμε και ξέρουν όμως πως εμείς πάμε για να νικήσουμε ξανά».

Στη συνέχεια των δηλώσεων του ο Σουηδός επεσήμανε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι όλοι στο ματς και υπογράμμισε ότι δεν επιτρέπονται επιπόλαιες αποφάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί του ΝΠΣ Βόλος:

«Είναι πάντα γλυκιά η γεύση της νίκης, ειδικά πριν από ένα ντέρμπι σαν κι αυτό που έχουμε αύριο. Δυστυχώς ο νέος χρόνος δεν ξεκίνησε όπως θα θέλαμε αλλά αυτήν είναι η πραγματικότητα. Είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αύριο έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό και είμαστε συγκεντρωμένοι στο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν έχουν διαπιστώσει ποια ήταν τα λάθη τους:

«Είδαμε ξανά τα ματς με τη Λάρισα και τον Ατρόμητο. Κάναμε υπερβολικά πολλά ατομικά λάθη κι αυτά κοστίζουν στην ομάδα. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, επικεντρωνόμαστε στο να δώσουμε λύση σ’ αυτό το πρόβλημα και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αύριο αντιμετωπίζουμε έναν ικανό αντίπαλο όπου δε θα έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε λάθη. Τώρα, με τη νίκη κόντρα στον Βόλο νομίζω πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση» .

Για το πόσο σημαντική είναι η ψυχολογία ενόψει ντέρμπι:

«Αγώνες σαν κι αυτούς μπορούν να καθορίσουν μια ολόκληρη σεζόν. Ήδη μας έχουν κοστίσει ορισμένα αποτελέσματα που προηγήθηκαν κι αυτό είναι κάτι που μας βάζει ακόμη μεγαλύτερη πίεση για την αυριανή αναμέτρηση. Αυτό είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να εμφανιστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Αν τα καταφέρουμε, θα συνεχίσουμε και θα δούμε τί μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Για τον Ολυμπιακό:

«Είναι καλός αντίπαλος. Δεν έχουν κάνει λάθη ως τώρα στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως είμαστε η ομάδα που μπορούμε να τους νικήσουμε και είμαστε μια ομάδα-πρόκληση γι’ αυτούς. Οπότε αύριο θα δούμε … Δε φοβόμαστε κανέναν, ξέρουμε και ξέρουν όμως πως εμείς πάμε για να νικήσουμε ξανά».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το παιχνίδι:

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν επιτρέπονται οι επιπόλαιες αποφάσεις. Είναι ένας αγώνας για μας όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Είναι σε μια πιο … άνετη κατάσταση από εμάς, εκεί πρέπει να ποντάρουμε και να τα δώσουμε όλα. Στο τέλος του αγώνα θα δούμε που μπορεί να μας οδηγήσει αυτό. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ψύχραιμοι, να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνάμεις μας κι αν το κάνουμε πιστεύω πως έχουμε πραγματικά καλές πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς».

Για το αν θεωρεί πως είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα:

«Όχι, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αυτό το παιχνίδι με κανένα άλλο. Είναι το ντέρμπι που θέλεις πάση θυσία να νικήσεις. Δεν μπορείς να χάσεις … Έτσι λοιπόν και τώρα είναι η ώρα του να δείξει ο κάθε ένας το ανάστημά του, να πολεμήσει κι αν το κάνουμε έχουμε καλές πιθανότητες να το καταφέρουμε».