Ελένη Φουρέιρα: Παντρεύεται τον Αλμπέρτο Μποτία;

Μια ευχάριστη αποκάλυψη για την Ελένη Φουρέιρα έκανε το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» η δημοσιογράφος Μαρένα Καρδιγιαννοπούλου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της,Αλμπέρτο Μποτία. «Στα επαγγελματικά η Ελένη είναι στα πάνω της. Στα προσωπικά είναι ακόμα καλύτερα γιατί η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε μια πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία. Το παντρεύουμε το κορίτσι μας. Δέχτηκε, είπε το “ναι” απλώς επειδή τώρα έχει ρίξει όλη της την προσοχή και την αφοσίωση στο “House of fame” και καλώς το κάνει αυτό, ο γάμος θα καθυστερήσει. Θα τελειώσει το “House of fame”, θα τελειώσει ο κορωνοϊός, θα πάρουμε πάλι τις δυνάμεις μας» είπε η δημοσιογράφος.

Από την πλευρά του, ο Άρης Καβατζίκης έδωσε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου του Αλμπέρτο Μποτία στην Ελένη Φουρέιρα:

«Κάποια στιγμή μας είχαν έρθει στο περιοδικό Hello κάποιες φωτογραφίες της Ελένης που ήταν με τον Αλμπέρτο και είχαμε πάρα πολύ καιρό να τους δούμε μαζί. Είχε έρθει ο Αλμπέρτο από την Σαουδική Αραβία για να τη δει, κάναμε ρεπορτάζ και το είχαμε ψάξει πάρα πολύ και είχαμε βάλει τίτλο ότι είναι πάλι μαζί και είχαμε βγάλει αποκλειστικό. Τότε είχαμε διαπιστώσει ότι και οι δύο εκείνη τη στιγμή είχαν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία γιατί τα παιδιά ήταν χώρια για ένα διάστημα αλλά όταν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, νομίζω ότι τα εμπόδια και η απόσταση μπορούν να τα προσπεράσουν όλα και είχαμε καταλάβει τότε που είχαμε μιλήσει και με πολλούς ανθρώπους ότι η Ελένη ήθελε να το δει πολύ σοβαρά. Μεν η καριέρα αλλά ήθελε να κοιτάξει και την προσωπική της ζωή. Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να της αποδείξει παρά την απόσταση ότι είναι πάντα δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα. Τα παρατούσε όλα και ερχόταν να την δει και προφανώς να δώσουν αυτή την δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουμε σήμερα στην πρόταση γάμου που λέει η Μαρένα».