ΑΙΓΙΟ: Διάγνωση θετικού στον κορονοϊό, εργαζόμενου στο Δημαρχείο Αιγιάλειας – Η εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά, κατόπιν ραντεβού

advertisement

Μετά την διάγνωση θετικού στον κορωνοϊό, εργαζόμενου στο κεντρικό κτίριο του Δήμου Αιγιαλείας, ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς στην κοινότητα, της υποχρέωσης προστασίας της Δημόσιας Υγείας και σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις σχετικές εγκυκλίους :

Α. Τηρήθηκαν άμεσα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα απολύμανσης του κτιρίου.

Β. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε τόσο στον Δήμαρχο, όσο και των λοιπών υπαλλήλων του ιδίου γραφείου με τον πάσχοντα, τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

Γ. Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ σήμερα Τετάρτη 13/1, θα διενεργηθούν στο Λιμεναρχείο Αιγίου, έλεγχοι σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Αιγιαλείας.

Δ. Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες να τηρούν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής επιδεικνύοντας πειθαρχία και υπομονή.

Be the first to comment on "ΑΙΓΙΟ: Διάγνωση θετικού στον κορονοϊό, εργαζόμενου στο Δημαρχείο Αιγιάλειας – Η εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά, κατόπιν ραντεβού"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.