ΑΧΑΪΑ: Πού και πότε θα γίνονται οι μαζικοί εμβολιασμοί του πληθυσμού – Πόσοι υγειονομικοί έκαναν το «θαυματουργό« εμβόλιο

Συνολικά 1.841 άτομα του υγειονομικού προσωπικού του δημοσίου στην Αχαΐα συμμετείχαν τελικά στον  εμβολιαστικό κύκλο π[ο τώρα  συνεχίζεται με αυτό  του ιδιωτικού τομέα.
Από τις 20 Ιανουαρίου  ξεκινάει ο εμβολιασμός στα Κέντρα Υγείας Βορείου Τομέα (Αγίου Αλεξίου) και Νοτίου Τομέα (Ζαρουχλεϊκων) και από τις 10 Φεβρουαρίου στα Κέντρα Υγείας: Κάτω Αχαΐας, Ερυμάνθου, Χαλανδρίτσας και Ακράτας.

Στόχος είναι  η άμεση εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού άνω των 85 ετών που προβλέπει η δεύτερη φάση του εμβολιαστικού προγράμματος «Ελευθερία»
Εκτός από τα Κέντρα Υγείας θα συνεχιστεί και η λειτουργία των Εμβολιαστικών Τμημάτων στα δύο νοσοκομεία μας, ΠΓΝΠ και «Αγιος Ανδρέας». Εξαιρέσαμε το Καραμανδάνειο διότι θα ήταν επικίνδυνο να μετακινείται πληθυσμός ενηλίκων και ηλικιωμένων στο παιδιατρικό νοσοκομείο» επισημαίνει

Be the first to comment on "ΑΧΑΪΑ: Πού και πότε θα γίνονται οι μαζικοί εμβολιασμοί του πληθυσμού – Πόσοι υγειονομικοί έκαναν το «θαυματουργό« εμβόλιο"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.