(Βίντεο)-Πυροβολισμοί στον Άγιο Σώστη με νεκρό και τραυματίες – «Ξεκαθάρισμα» λένε οι πληροφορίες

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες –εκ των οποίων ο ένας τόσο βαριά που αρχικά είχε θεωρηθεί κι αυτός νεκρός- είναι ο απολογισμός της ένοπλης συμπλοκής που σημειώθηκε γύρω στις 18:40 το απόγευμα της Δευτέρας κοντά στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Άγιου Σώστη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο αντίπαλες ομάδες Αλβανών έλυσαν τις διαφορές τους με τα όπλα, σε ένα ιδιαίτερα πολυσύχναστο σημείο, όπου από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός διερχόμενου περαστικού. Αν και η πρώτη εκτίμηση ήταν πως οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και άνοιξαν πυρ εν ψυχρώ, φαίνεται τελικά πως είχε προηγηθεί διαπληκτισμός στην οδό Τιμοκρέοντος μετά από ραντεβού για… διαπραγματεύσεις που είχαν δώσει.

Από τα πυρά έπεσε νεκρός ένας άνδρας ηλικίας περίπου 25 ετών (σ.σ. ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» βαρύτατα τραυματισμένος και πρόκειται για τον πατέρα του θύματος), ενώ άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρύτερα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και μία κοπέλα που εργάζεται σε παρακείμενο καφέ, στο οποίο έσπευσαν για να γλιτώσουν από τα πυρά τα θύματα της επίθεσης.

Στο σημείο βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να συλλέξει στοιχεία, μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Αυτόπτες μάρτυρες φέρονται να υποστήριξαν ότι οι δράστες διέφυγαν με ένα ασημί Ι.Χ. αυτοκίνητο προς την περιοχή των Πετραλώνων, το οποίο ψάχνουν οι αστυνομικοί στις γύρω περιοχές.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για οικονομικές διαφορές που έχουν να κάνουν με διακίνηση ναρκωτικών!

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο οικονομικές διαφορές που έχουν να κάνουν με διακίνηση ναρκωτικών!

Πηγή: reader.gr