Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών

Δεν θα μάθουμε ποτέ ακριβώς πόσα επίσημα γκολ είχε βάλει στην καριέρα του ο Γιόζεφ Μπίτσαν. Η επικρατούσα άποψη, όμως, είναι ότι ο θρυλικός Αυστρό-Τσέχος επιθετικός σημείωσε 759 γκολ (σε 495 ματς).

Όσα, δηλαδή, έχει πλέον και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (σε 1.037 παιχνίδια), ο οποίος με το πολύ ωραίο τέρμα του στο φινάλε του αγώνα της Γιουβέντους με την Σασουόλο, μπορεί να καμαρώνει ως ο 1ος σκόρερ όλων των εποχών, περιμένοντας το επόμενο τέρμα για να μείνει μόνος πρώτος.

Δεν σταματά ο Πορτογάλος
Απίστευτη εξακολουθεί η στατιστική του Κριστιάνο Ρονάλντο, που γράφει ιστορία. Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός της Γιουβέντους, διαμόρφωσε χθες στις καθυστερήσεις το τελικό σκορ στη νίκη (3-1) της πρωταθλήτρια Ιταλίας, επί της Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου, σημειώνοντας το 15ο του γκολ στο πρωτάθλημα, σε 16 αγώνες.

Ο Ρονάλντο, που στις 5 Φεβρουαρίου θα γίνει 36 ετών, σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία ανάλυσης αθλητικών στοιχείων Opta Sports, είναι ο μοναδικός παίκτης στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, που έχει σκοράρει τουλάχιστον 15 γκολ και στις τελευταίες 15 σεζόν (από το 2006/07).

Είναι πρώτος σκόρερ στην Serie A, με τρία γκολ περισσότερα από τον Ρομέλου Λουκάκου της Ιντερ, που έχει 12 γκολ.

Πηγή: newsbeast.gr