Ετοιμάζεται για προπονητής ο Γιάγια Τουρέ

Τον δρόμο της προπονητικής φαίνεται πως θα ακολουθήσει ο Γιάγια Τουρέ, καθώς ήδη έχει αναλάβει ένα μέρος των προπονήσεων της ΚΠΡ

Ο Ιβοριανός πρώην μέσος του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα, της Μάντσεστερ Σίτι και της Μονακό, θέλει να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου γι’ αυτό και η ΚΠΡ του έδωσε την ευκαιρία να αναλάβει κάποιες προπονήσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών της ώστε να κερδίσει εμπειρίες, αλλά και για να γίνει στη συνέχεια κάτοχος διπλώματος προπονητικής.

«Θέλω να βρίσκομαι έξω στο γρασίδι, αλληλοεπιδρώντας με άλλους ανθρώπους, ανταλλάσσοντας ιδέες. Ήμουνα πολύ τυχερός που ο Chris Ramsey μου έδωσε την ευκαιρία να το κάνω αυτό στην ΚΠΡ. Γνωρίζω ότι πρέπει να μάθω τα πάντα και να δουλέψω. Είναι όλα μέρος του ταξιδιού και είναι πράγματι όλα σημαντικά. Εδώ στην ΚΠΡ βλέπω καλούς προπονητές εν ώρα εργασίας και μαθαίνω από αυτούς. Ο Λες Φέρντιναντ ήταν σπουδαίος, δίνοντας μου την ευκαιρία να δω αυτούς τους προπονητές εν δράσει.

Με έσπρωξαν να μάθω και μου έδειξαν τι χρειάζεται να κάνεις διαφορετικά, ούτως ώστε να είσαι ένας προπονητής υψηλού επιπέδου», τόνισε χαρακτηριστικά ο 37χρονος πρώην ποδοσφαιριστής.

Πηγή:www.gazzetta.gr