Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνελήφθη και ο άντρας με την προβιά

advertisement

Το FBI ανακοίνωσε τη σύλληψη του Άαρον Μοστόφσκι στη Νέα Υόρκη

Το FBI επιβεβαίωσε ότι συνελήφθη άλλος ένας ύποπτος που σχετιζόταν με τα επεισόδια στο Καπιτώλιο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γραφείου.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής υπηρεσίας επιβεβαίωσε ότι πράκτορες στη Νέα Υόρκη εντόπισαν και φόρεσαν χειροπέδες στον Άαρον Μοστόφσκι, τον υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έγινε γνωστός σε παγκόσμια κλίμακα, από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τον έδειχναν να φοράει προβιά και να κρατά για προστασία με κλεμμένη ασπίδα από αστυνομικό, στη διάρκεια της εισβολής.

Στον Μοστόφσκι έχουν απαγγελθεί πολλαπλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της κλοπής κρατικής περιουσίας, σύμφωνα με τη New York Post.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είναι γιος του Σλόμο Μοστόφσκι, δικαστή μεγάλου κύρους και επιφανούς μέλους της ορθόδοξης εβραϊκής κοινότητας.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ επιχαν προσπαθήσει να έρθουν σε επαφή με τον δικαστή για να πάρουν ένα σχόλιο για την εμπλοκή του γιου του στην εισβολή στο Καπιτώλιο, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ωστόσο στα κανάλια μίλησε ο αδερφός του, Νάχμαν Μοστόφσκι, ο οποίος είπε: «Ο αδερφός μου δεν έκανε κάτι παράνομο. Δεν ήταν με τους εισβολείς».