Σνάουσνερ: «Έχουμε διαφορές από ημίχρονο σε ημίχρονο, δεν περιμένουμε άλλες μεταγραφές»

Στα διαφορετικά πρόσωπα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ από ημίχρονο σε ημίχρονο στάθηκε ο Μίροσλαβ Σνάουσνερ, αναφέροντας πως ο «δικέφαλος του βορρά» δεν θα κάνει άλλες προσθήκες

Ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουσνερ ανέφερε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

Για την εξήγηση που δίνει για την ήττα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι: «Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά την χρονιά. Δεν είναι ευχάριστα τα αποτελέσματα. Άλλο πλάνο είχαμε, αλλιώς ήρθανε τα πράγματα. Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς. Αναλύουμε τα λάθη μας. Μας πονάνε πολύ τα αποτελέσματα αυτά. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Το σκορ με τον Ατρόμητο, έπρεπε να είναι 0-3 με τις φάσεις που είχαμε, όμως χάσαμε 3-2 κι αυτό μας πονάει πολύ. Κάναμε πολλά και σοβαρά ατομικά λάθη. Το πληρώσαμε αυτό. Και η ήττα με τον Ατρόμητο, αλλά και το αποτέλεσμα με την ΑΕΛ που ήταν σαν ήττα για εμάς».

Αν είναι και θέμα ψυχολογίας: «Δύσκολη ερώτηση. Η αλήθεια είναι πως κάναμε ατομικά λάθη. Τακτικά στο τρίτο γκολ με τον Ατρόμητο, επίσης κάναμε λάθος αμυντικά. Τα άλλα γκολ και στα προηγούμενα παιχνίδια προέρχονται από ατομικά λάθη, λάθη που δεν περιμένει κανείς. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ψυχολογία. Λάθη κάνανε και οι μικροί παίκτες και οι πιο έμπειροι. Τους μιλάμε, να τους βοηθήσουμε, δουλεύουμε και στο γήπεδο και πρέπει να ξεφύγουμε από αυτά τα λάθη».

Για το κεντρικό μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στην τηλεδιάσκεψη με την ομάδα: «Όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα. Δεν ήταν ευχαριστημένος ο κ. Σαββίδης. Κανείς δεν είναι. Ο πρόεδρος μας έδωσε στήριξη, ήταν καλή και σημαντική η παρέμβασή του. Ξέρουμε και εμείς πως πρέπει να αλλάξουμε εικόνα και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε από αύριο κι όλας».

Για το που οφείλονται τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του ΠΑΟΚ: «Έχουμε διαφορές από ημίχρονο σε ημίχρονο. Με τον Ατρόμητο για παράδειγμα κάνουμε πολύ καλό πρώτο μέρος. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί, αν και πάλι είχαμε φάσεις. Έχουμε θέμα όταν δεχόμαστε γκολ. Παθαίνουμε ένα μικρό σοκ. Χρειαζόμαστε κάποια λεπτά για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Κάτι συμβαίνει, αλλά σε γενικές γραμμές έχουμε βελτίωση, όμως υπάρχουν ακόμα πολλά κομμάτια που πρέπει να βελτιώσουμε».

Για τα πρώτα δείγματα γραφής των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων: «Οι μεταγραφές που ήρθαν θα μας βοηθήσουν πολύ. Ο Κρμέντσικ θέλει χρόνο δεν είναι στο 100%, το ίδιο και ο Λάμπρου που θέλει ρυθμό. Ο Ουάρντα είναι έτοιμος, έπαιζε με τον Βόλο, έχει ρυθμό, ήταν και στην ομάδα ξέρει την ομάδα, την πίεση. Είναι χρήσιμος, έβαλε και το γκολ και νομίζω θα μας βοηθήσει πολύ».

Για το αν περιμένουν επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση: «Όχι, νομίζω είμαστε αρκετά δυνατοί, έχουμε παίκτες στο ρόστερ, δεν περιμένουμε άλλες μεταγραφές».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο και το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη: «Να έχουμε στοιχεία όπως στο πρώτο ημίχρονο με τον Ατρόμητο. Να κάνουμε φάσεις, να είμαστε επιθετικοί και στα 90 λεπτά, όχι μόνο για 45’».