ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: H Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ιωάννα Σφυρή βάζει τέλος στις φήμες – ” Το κρούσμα στο νοσοκομείο βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό”

Τα πράγματα στην θέση τους βάζει η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κ. Ιωάννα Σφυρή σχετικά με φήμες αλλά και αδιασταύρωτα δημοσιεύματα σχετικά με εμφάνιση κρούσματος στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων και κυρίως για τις αναφορές, οτι το συγκεκριμένο κρούσμα συνέχιζε να εργάζεται στο Νοσοκομείο όντας θετική. Η συγκεκριμένη “είδηση” είχε φθάσει και στα γραφεία του “ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS”, από νωρίς εχθές, αλλά σε ρεπορτάζ που κάναμε (και όπως κάνουμε πάντα) δεν προέκυπτε από πουθενά η επιβεβαίωση των φημών και έτσι δεν υπήρξε από εμάς καμία δημοσίευση που θα προκαλούσε έντονες ανυσηχεις στους κατοίκους.
Η απάντηση της κας Σφυρή στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα-φήμες έχει ως εξής:
Με αφορμή σημερινό ανακριβές δημοσίευμα του ηλεκτρονικού μέσου “KalavrytaNet” το οποίο αναφέρει ότι “Εντύπωση έχουν προκαλέσει φήμες, που θέλουν και εργαζόμενη του Νοσοκομείου Καλαβρύτων να είχε βρεθεί θετική σε rapid test από προχθές και παρόλα αυτά χθες να βρισκόταν στη θέση της στο Νοσοκομείο!”.
Οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι εργαζόμενη του Νοσοκομείο Καλαβρύτων βρέθηκε θετική σε μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε στον τόπο της μόνιμης κατοικίας της, τέθηκε άμεσα σε κατ΄οίκον περιορισμό, δεν προσήλθε στην εργασία της, όπως άλλωστε, βάσει πρωτοκόλλου, και οι λοιποί 3 εργαζόμενοι του τμήματος της. Θα ήταν χρήσιμο οι διαχειριστές του εν λόγω ηλεκτρονικού μέσου να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους για τόσα σοβαρά ζητήματα που άπτονται της δημόσιας υγείας.
Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
ΙΩΑΝΝΑ ΣΦΥΡΗ