Φάρμα: Οι Έλληνες celebrities που έχουν δεχτεί πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης

Επιστρέφει το ριάλιτι επιβίωσης “Φάρμα” που είχαμε δει το 2002, μέσα από τον όμιλο του ΑΝΤ1.

Το concept θα μοιάζει πάνω κάτω με αυτό που είχαμε δει τότε: Δύο ομάδες παικτών καλούνται να επιβιώσουν σε μια απομονωμένη φάρμα, μακριά από τις σύγχρονες συνθήκες ζωής. Για παράδειγμα δεν θα έχουν ρεύμα. Οι παίκτες θα καλλιεργούν χωράφια και θα εκτρέφουν ζώα, ενώ οι δύο ομάδες πριν το τέλος θα γίνουν μία και από εκεί θα προκύψει ο νικητής.

Το έπαθλο για τον μεγάλο νικητή θα είναι 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Οι ομάδες του νέου ριάλιτι επιβίωσης θα περιλαμβάνουν και διάσημους Έλληνες, γι’ αυτό και, σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό”, έχουν ήδη ξεκινήσει οι κρούσεις και τα τηλεφωνήματα σε celebrities.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα ονόματα στα οποία έχει γίνει πρόταση μέχρι τώρα είναι: η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Λάκης Γαβαλάς, η Νικολέττα Καρρά, ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο Αντώνης Βλοντάκης και ο Ιβάν Σβιτάιλο.

“Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα είναι μεικτές οι ομάδες, θα το μάθουμε σύντομα. Τα πρόσωπα αυτά δέχονται κρούσεις και συζητούν. Δεν έχουν αποδεχτεί ακόμη τις προτάσεις. Βρίσκονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κανάλι”, δήλωσε ο Αλέξης Μίχας από την εκπομπή “Πρωινό”.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής του ριάλιτι δεν έχει κλειδώσει ακόμη, ενώ κάποιες πληροφορίες τις τελευταίες μέρες ήθελαν τον Σάκη Τανιμανίδη να έχει δεχτεί πρόταση.