Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας μαθαίνει το μυστικό της Ασημίνας και του Νικηφόρου

Ο Τάκης έρχεται με άγριες διαθέσεις στο Διαφάνι καθώς έρχεται να πάρει τη Δρόσω μακριά. Ωστόσο στα σχέδιά του είναι να πείσει τη μικρή Σταμίρη να πάρει μαζί της και τον γιο της τον Σέργιο. Οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά θα είναι πιο δραματικές και ανατρεπτικές από ποτέ.

Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα να αποκαλύψει ότι ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως κι εκείνη τρομοκρατημένη το αποκαλύπτει στον Νικηφόρο. Ο Σεβαστός εξοργίζεται και έρχεται στα χέρια μαζί του. Επιπλέον, απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί τον μικρό Σέργιο, καθώς νιώθει ότι η αλήθεια κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Κι όσο η Ελένη ζητάει από τον Τάκη να φύγει από το σπίτι τους, αυτός πεισμώνει και αποφασίζει να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό «TV O’CLOCK», ο Τάκης εισβάλλει με περίσσιο θράσος στο σπίτι των Σεβαστών και αποκαλύπτει σε όλους την αλήθεια για την πραγματική μητέρα του μικρού Σέργιου.

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου μέσα στο σπίτι των Σεβαστών φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια, με τον Κωνσταντή να δίνει τη χαριστική βολή στις Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας είναι σοκαρισμένος με την αποκάλυψη και τα ψέματα του γιου του και της Ασημίνας. Εκείνη, απεγνωσμένη, προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της.

Για πρώτη δορά φοβάται τόσο πολύ πως ο μικρός θα μάθει την αλήθεια, καθώς πλέον είναι πολλοί αυτοί που γνωρίζουν το μυστικό της. Η Ασημίνα, μπροστά στην απελπισία της, οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση στις Άγριες Μέλισσες.